rss
twitter
  •  

De ce joaca oamenii jocuri

| Posted in Despre jocuri |

1

Ce te face sa te bucuri cand joci jocuri? Unii oameni iubesc stimularea mentală prin jocuri de cuvinte sau prin puzzle-uri. Altor persoane le place să joace jocuri lipsite de raţiune pentru a trece timpul mai repede dintre perioadele de activitate şi alţii joacă pentru insasi competitia între prieteni sau necunoscuti. Dar indiferent de ce joci, acestea pot creea atat de multa dependenta că te pun in situatia de a te juca cea mai mare parte de zi. Aici se face un clasament in functie de ce fel de oamenii joaca jocuri, poate veti fi capabili pentru a va identifica într-una din aceste categorii.

1. Pierzatorul de timp – Această persoană joaca jocuri doar pentru a trece timpul, fie la locul de muncă sau acasă, atunci când acestia nu au nimic mai bun de facut. Problema cu a fi un pierde-vară este faptul că poti intra foarte usor peste perioadele cand chiar esti productiv.

2. Mintile ocupate – persoana care joaca jocuri pentru stimularea mintala si care are nevoie de ceva permanent care sa le ocupe mintea. Aceşti oameni prefera în general jocuri cum ar fi puzzle-uri, jocuri de cuvinte şi de Sudoku,strategii, etc.

3. Competer – Această persoană joaca jocuri pentru a concura împotriva altor jucători. Ei se găsesc adesea frustrati dacă lucrurile din joc nu merg asa cum vor. Lor nu le pasă dacă se joacă împotriva cuiva on-line sau dacă pur si simplu sunt in aceeasi camera, doar iubesc concurenta!

Comments (1)

eu clar ma regasesc in 2 si 3. calatoria cu metroul imi ofera posibilitatea sa completez 3 table de sudoku si un joc de puzzle

Post a comment

You must be logged in to post a comment.